Nyt on vesi viimeistä kertaa pellolla!

Hoida homma itse -apunasi JYKEVÄ salaojakoneet traktoreihin ja kaivinkoneisiin.
Salaojakoneet, sorastus
JYKEVÄ salaojituksen tuoteperheestä löydät oikeat laitteet omatoimiseen salaojitukseen.
Hankkimalla JYKEVÄ salaoja-auran sekä sorakasetin, saat toimivan koneketjun omatoimiseen salaojitukseen. Pystyt toteuttamaan kustannustehokkaasti täydennysojituksen tai vaikka koko salaojasuunnitelman.
Omalla kalustolla voit tehdä salaojitukset silloin kun sinulle parhaiten sopii, etkä ole sidottu urakoitsijoiden aikatauluihin.
Perinteiseen kaivurilla kaivamalla monine työvaiheineen toteutettuun ojitukseen verrattuna salaoja-aura / sorakasetti -yhdistelmän tehokkuus ja nopeus on moninkertainen.
Traktorilla vedettävällä nostolaitekiinnitteisellä salaoja-auralla voidaan kerta-ajolla vetää maahan oja, putki sekä sora.
Tilava sorasuppilo, portaaton sorakerroksen säätömahdollisuus ja auraosan kulman säätö jämerällä sylinterillä tekevät salaojan teosta vaivatonta.
Valittavana 2 eri mallia: perusmallissa maksimi putkikoko 80 mm ja työsyvyys 100 cm. XL-mallilla voi vetää jopa 100 mm putkea 120 cm syvyyteen.
Tutustu tuotteisiin>>
Pyöriviin kaivinkoneisiin löytyy myös 2 mallia, joilla molemmilla voi vetää 100 mm putkea. Yksiosaisen perusmallin maksimityösyvyys on 140 cm. Kaksiosaisessa uutuusmallissa erillinen sorasuppilo on nivelletty auraosaan sekä pysty- että vaakasuunnassa. Tämän ansiosta auralla pystyy säätämään kaadot entistä tarkemmin sekä tarvittaessa väistämään esim. kivet ajolinjalla. Uutuusmallilla päästään 130 cm työsyvyyteen.
Tutustu tuotteisiin>>
JYKEVÄ SandBox on sorakasetti, joka voidaan asentaa traktorin perävaunun tai metsäperävaunun päälle. Sorakasetilla syötät salaojasoran todella vaivattomasti suoraan salaoja-auran sorasuppiloon. Myös kaivinkoneella kaivettujen salaojien ja kaapeliojien sorastus tai vaikka rakennusten soratäytöt onnistuvat SandBoxilla. Hyödyntämällä olemassa olevaa perävaunukalustoa sorakasetin alustana saadaan erittäin edullinen soravaunukokonaisuus.
Tutustu tuotteisiin>>
Pääsikö kosteus pellolla kuitenkin yllättämään? Pika-apuna tilanteeseen JYKEVÄ myyräaura.
JYKEVÄ myyrä-auralla vältät kesän ja syksyn sateiden aiheuttamat pintavesihaitat ja johdat varmasti sekä edullisesti vedet notkoista ja lähteistä sala- tai avo-ojiin. Myyrä-auralla voit vetää myös salaojaputkea maahan.
Tutustu tuotteisiin>>
Myyrä-auraa saa myös lisävarusteena JYKEVÄ takalanoihin!